top of page
  • aravilassar

La vostra confiança ens guia: diàleg, consens i projecte

ARA Vilassar celebra l’índex de participació del 26M, agraeix el suport rebut i s’emplaça a entomar amb lleialtat i il·lusió el mandat de les urnes.

En primer lloc volem expressar el nostre agraïment i reconeixement al conjunt de vilassarencs i vilassarenques que van anar a votar diumenge: l’augment de participació, que assoleix un rècord històric en unes eleccions municipals (amb prop del 68% del cens electoral) és un gran símptoma d’anhel democràtic. També volem remarcar que el nou consistori comença amb sis regidors i regidores que s’estrenen al plenari i també comença amb majoria absoluta de regidores, tres de les quals han estat caps de llista de les seves formacions, com l’alcaldable d’ARA Vilassar Carola Llauró i Sastre: la història canvia, i a Vilassar comença a escriure’s també en femení. 

Volem així mateix transmetre als nostres votants la nostra gratitud per un ampli suport electoral que revalida el projecte d’ARA Vilassar: 1.616 vilassarencs i vilassarenques ens heu fet confiança i gràcies a vosaltres tornem a ser, amb diferència, la força més votada. També volem saludar aquells que no ens heu triat com a opció. Ho dèiem el 2015 i ara hi tornem: ARA mai no farà distincions d’electorats a l’hora de governar. Tenim un concepte republicà de la ciutadania, fonamentat en la capacitat de crítica i autocrítica; abracem la idea que la reflexió és l’actitud necessària per passar a l’acció.

L’autocrítica sempre és necessària a l’hora de començar una nova etapa i ARA Vilassar la farà des de la humilitat en el marc del debat assembleari de la pròpia formació, i ja hem començat a posar fil a l’agulla i a treballar. Com a guanyadors de les eleccions del passat diumenge, ens pertoca prendre la iniciativa: parlarem amb totes les formacions polítiques i cíviques vilassarenques de cara a arribar a acords i consensos amplis. La nostra voluntat és que aquests acords es tradueixin també en un govern ampli, d’esquerres i republicà. Ho farem llegint uns resultats que ens expressen un triple missatge que coincideix amb els nostres valors: prioritat per a Vilassar, lleialtat al país, i voluntat de progrés. Al llarg de les properes tres setmanes treballarem les propostes polítiques i organitzatives per tirar endavant, conformar nou govern i establir la pauta per elaborar des del consens i el diàleg obert un Pla d’Actuació Municipal pel proper mandat. Amb o sense majoria, el nostre mètode és el diàleg i la voluntat d’arribar a amplis acords. Escoltarem a tothom, posarem sobre la taula les nostres propostes i prioritats, pensant sempre en la voluntat d’arribar a punts en comú perquè Vilassar no s’aturi, no deixi d’avançar i de transformar en favor de les majories, sense deixar ningú enrere.

Ho hem dit en campanya, i el resultat electoral avala la proposta: volem que la Carola Llauró i Sastre esdevingui la primera alcaldessa de Vilassar. Tenim alcaldable, tenim equip, tenim programa i hi ha un ple municipal elegit que haurà de poder arribar a acords per traduir els resultats de les urnes als fets i a la feina, que n’hi ha molta, i Vilassar ho mereix tot. Parlarem, arribarem a acords i, plegats, pencarem! 


bottom of page