Qui som

Som un grup de persones amb diferents sensibilitats però amb molts punts en comú. Tenim una manera semblant de veure les coses, d’enfocar el progrés del nostre municipi, de saber què som i on volem arribar. Alguns aportem veterania, altres joventut; uns experiència en la gestió, d’altres la il·lusió del primer cop. Però a tots ens importa Vilassar, i per això estem aquí, ARA, per treballar per Vilassar.

 

El nostre punt de vista se centra en un Vilassar on s’hi visqui, no només s’hi resideixi; on s’hi continuï treballant; on s’hi participi. Som una comunitat i ho hem de continuar essent en el futur.

 

FAQs

D’on surt ARA Vilassar?

D’una suma de corrents, col·lectius i individuals, d’esquerres i republicans, que van entendre que Vilassar mereixia un compromís ampli i sense complexos. I que van elegir com a referent nacional ERC.

 

Com és la gent d’ARA Vilassar?

Gent de Vilassar que s’estima Vilassar. Com tu.

 

Com funciona ARA Vilassar?

De manera assembleària i sobirana. Véns?

 

Què ha fet ARA Vilassar al govern?

Parar el cop d’una crisi econòmica ferotge garantint la prestació de serveis perquè ningú no es quedi enrere, sanejar les finances i generar les condicions perquè Vilassar conservi intacta la seva vitalitat.

 

Què vol fer ARA Vilassar al nou govern?

Traduir el nou estadi econòmic en més serveis i inversions que permetin avançar cap a un Vilassar més pròsper, més just i més capaç.

 

Què pensa ARA Vilassar del procés sobiranista?

ARA Vilassar aposta per la democràcia i el dret a decidir dels pobles, i defensa el paper crucial del municipalisme en l’assoliment de la República.

 

Qui forma part de la llista d’ARA Vilassar?

Persones preparades i engrescades. Experiència de govern i noves veus a parts iguals.

 

Qui és la Carola Llauró i Sastre?

La persona d’ARA Vilassar que ara mateix encarna i resumeix millor totes aquestes respostes.

 

_YZ86665-REV.jpg

2019. ARA Vilassar

SEGUEIX-NOS:

  • Blanco Icono de Instagram
  • w-facebook
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now