top of page
  • ARA Vilassar

ARA Vilassar: llista renovada, compromís intacte

L’assemblea d’ARA Vilassar aprova la llista de persones que acompanyaran la Carola Llauró: un “equip guanyador” que reuneix bagatge de govern i renovació de perfils.

L’assemblea d’ARA Vilassar celebrada el 25 de març passat va aprovar per una àmplia majoria la proposta de llista electoral per al 26 de maig que encapçala la Carola Llauró i Sastre. En paraules seves, un “equip guanyador” format per perfils diversos capaços d’afrontar amb totes les garanties el treball de govern en tots els seus vessants, alhora que un grup de persones compromeses i lleials al projecte polític i al municipi. La cap de llista en va destacar el grau d’il·lusió que exhibeixen i sobretot el seu perfil personal, tant per l’experiència professional com per la seva trajectòria en l’àmbit associatiu vilassarenc. La llista, doncs, pel que fa als 13 titulars queda d’aquesta manera:


1-Carola Llauró i Sastre

2- Carme Terradas i Saborit

3- Sergi Igual i Molina

4- Benet Oliva i Ricós

5- Mireia Durany i Calvo

6- Carles Corbalán i Comas

7- Marta Pujol i Mestres

8- Aleix Duñó i Ruhí

9- Agnès Rosés i Bruguera

10- Pau Morales i Romero

11- Marina Cañellas i Mestres

12- Joaquim Aguilar i Huguet

13- Mercè Juan i Millera


S1- Àlex Puig i Torres

S2- M. Lluïsa Ruhí i Planas

S3- Toni Sànchez i Rifà

S4- Magda Calpe i Lluch

S5- Ferran Lorca i Gruart

S6- Agnès Bertran i Cierco

S7- Miquel Ortiz i Rodriguez

S8- M. Àngels Abellán i Badia

S9- Mercè Llimona i Puig

S10- Xavier Godàs i Pérez


Carola Llauró va defensar la proposta davant l’assemblea amb aquestes paraules: “En aquest conjunt de persones hi conjuguem l’experiència de govern municipal amb una experiència tècnica i professional rica i variada, garantia de gestió i amb valors i capacitat empàtica amb la gent de Vilassar”. També ha destacat Llauró el pes que guanyen en el nou equip les dones i el fet que la candidatura es completi amb un grup de fins a 10 suplents, una circumstància que dóna fe del múscul social que ha obtingut la formació.




bottom of page