top of page
  • ARA Vilassar

ENDAVANT!

ARA Vilassar es congratula per l’acord de govern entre Junts pel Sí i la CUP. Aquest escenari permet desplegar el full de ruta cap a la consecució de la República Catalana, una autèntica oportunitat de ruptura democràtica i un horitzó de llibertat, igualtat i fraternitat.

Aquest acord és conseqüent amb la majoria social que ha estat protagonista de les més grans mobilitzacions produïdes a Europa, i que majoritàriament votà per les opcions independentistes el 27 de setembre de 2015. Els esforços dels tres partits, CDC, ERC i la CUP, per arribar a un acord, han estat feixucs però encomiables. Finalment, ni el reduccionisme ideològic ni persones en particular han estat un fre al procés d’independència.

Ara al davant tenim un Estat que sumarà forces per barrar el pas a la llibertat catalana. Les opcions unionistes al nostre país intentaran de totes les maneres desacreditar la qualitat democràtica de la construcció de la República Catalana. I els que defensen terceres vies al voltant d’un referèndum impossible, en primera instància desqualificaran qualsevol pas donat pel govern independentista. Hem de fer el possible, però, perquè aquests darrers abandonin les ambigüitats i assumeixin com a pròpia la revolució democràtica catalana.

Des de Vilassar farem tot el que estigui a les nostres mans per garantir la lleialtat al nostre govern, amb el president Puigdemont al front, sumar-nos a tots els passos que s’hagin de dur a terme per assolir la República Catalana, i treballar per eixamplar la base social i política favorable a la independència.

Visca la República Catalana

Ara Vilassar


bottom of page