top of page
  • ARA Vilassar

Salpem

ARA Vilassar reprèn la feina després del 24M amb la vista posada en el mandat 2015-2019 i els reptes del nou govern, i designa Carme Terradas com a Coordinadora de la formació.


El passat dilluns es va celebrar la primera assemblea plenària d’ARA Vilassar després de les eleccions municipals del 24 de maig, en què aquesta formació va obtenir una majoria àmplia de suports amb 7 regidors que li permeten conformar govern. A l’ordre del dia de l’assemblea hi havia la valoració de la campanya i els resultats, l’organització del pròxim govern i el repartiment de tasques en el si de la mateixa formació política en aquesta etapa que s’encetarà formalment el pròxim 13 de juny amb la constitució del nou Ajuntament.


En el capítol de valoracions van ser tres els factors assenyalats majoritàriament pels membres del partit com a determinants de l’èxit electoral: la gestió del govern 2011-15 (que els electors han aprovat a tenor del creixement en vots); una campanya que ha excel·lit en aspectes com la posada en escena o la proximitat amb els veïns (aquí es van destacar especialment les trobades celebrades amb barris i entitats i el fet d’haver articulat, en general, una campanya capaç de situar el llistó polític local a l’alçada d’allò que els vilassarencs mereixen i reclamen); i, finalment, el caràcter radicalment transversal de la formació (des d’un punt de vista social, generacional i territorial), una pluralitat de perfils que a efectes de funcionament intern s’ha traduït en una suma idònia de capacitats i tarannàs.


El segon punt de l’ordre del dia es referia a la proposta d’organització del nou govern i les funcions dels 7 electes d’ARA Vilassar. La formació ja té molt avançada aquesta distribució de responsabilitats i ahir l’assemblea, tot i que es van apuntar algunes observacions i que encara falta tancar alguns serrells, hi va donar suport. Les atribucions específiques de cada regidor es faran públiques en dates pròximes, en el marc de la convocatòria d’un Ple extraordinari d’organització municipal.


L’assemblea també tenia la missió de posar les bases de l’organització i el paper que ha d’assumir a partir d’ara la formació política, constituïda com una confluència de 3 forces que van governar en l’anterior mandat (GEV, OXV i ERC) més un grup de persones no vinculades anteriorment a cap grup polític. En aquest sentit es va convenir que fos la Carme Terradas qui n’assumeixi la coordinació i s’ocupi de conformar un equip motor. La voluntat d’ARA Vilassar és la de consolidar-se com un espai polític obert, dinàmic i plural que actuï a parts iguals com a referent ideològic de l’equip municipal i com a punt de trobada de les inquietuds ciutadanes de Vilassar.



Carme Terradas, Coordinadora d’ARA Vilassar

Carme Terradas és mestra i ha exercit en centres públics de Vilassar de Dalt i Badalona (té el Màster d'Educació en Comunicació de la UAB i diversos postgraus de l’àmbit educatiu). Ha treballat al centre de Recursos Pedagògics de Badalona i actualment és la directora del CRP de Sant Adrià i Coordinadora del Servei Educatiu. Vinculada al teixit associatiu del poble, sòcia i col·laboradora a diferents entitats, tant de caire social, cultural com educatiu. Al passat mandat ha col·laborat amb la Regidoria d'Educació i Serveis Socials en el grup promotor del Projecte Educatiu de Poble i ha dinamitzat el Consell d'Infants de la Vila.




bottom of page