top of page
  • Xavier Godàs

Gràcies!


Benvolguts veïns, benvolgudes veïnes


Agraïm al conjunt de la població vilassarenca la seva determinació per anar a votar diumenge. Respectem i valorem les aportacions de les diferents candidatures a l’hora de pensar el futur de Vilassar. Saludem amb simpatia l’entrada de nous regidors i regidores al consistori, en especial de la CUP. Això és un molt bon símptoma de regeneració democràtica.


Volem expressar gratitud pel gran suport rebut per ARA Vilassar: 1.755 persones han pres aquesta opció. Mostrem deferència per a tothom qui no ho ha fet per nosaltres; ARA mai no farà distincions d’electorats a l’hora de governar. Tenim un concepte republicà de la ciutadania, fonamentat en la capacitat de crítica i autocrítica; abracem la idea que la reflexió és l’actitud necessària per passar a l’acció.


Hem començat a treballar. La consigna que ens hem autoimposat és pencar, pencar i pencar. Establirem pautes de diàleg amb les formacions polítiques i cíviques vilassarenques de cara a arribar al màxim de consens sobre l’avenir de Vilassar. Ho farem llegint uns resultats que ens expressen un triple esperit: prioritat per a Vilassar, voluntat de progrés i lleialtat al país.


Obrim un període de dues setmanes en què treballarem les propostes organitzatives i polítiques per tirar endavant. Amb calma. Pas a pas i bona lletra. Tenim la possibilitat de respirar fondo i fer-ho bé. Tenim majoria absoluta, sí, però el nostre mètode és el diàleg i la voluntat de teixir consensos amplis; el nostre tarannà és i serà el d’escoltar activament. Volem ser mereixedors de la confiança que ens heu fet. Tenim ben present la nostra voluntat de servei públic.


Ho he dit en diverses ocasions: seré alcalde per darrera vegada i treuré de mi tot allò necessari, i un pas més, per treballar en termes d’interès general, en termes de Vilassar. Els nostres 7 regidors s’implicaran a fons en la tasca que els espera, de cara a tothom; mai no donarem l’esquena. Aquestes són les meves “instruccions” democràtiques. En parlem. Plegats. I farem!


Visca Vilassar!

Visca Catalunya!






Xavier Godàs

Alcalde




bottom of page