top of page
  • ARA Vilassar

ARA Vilassar es presenta a l’Estrella

Festa de presentació de la candidatura aquest divendres 17 d’abril al nou espai polivalent de l’Estrella, antic Mercat del Carme


Un cop definida la llista de les 13 persones (més 10 suplents) que acudiran a les urnes per ARA Vilassar el 24 de maig la formació ha convocat un acte festiu per presentar aquest equip als vilassarencs i començar a exposar els seus compromisos per al pròxim mandat.


L’acte es farà el proper divendres 17 d’abril a partir de les 20.30h a l’Estrella (l’antic Mercat del Carme, convertit recentment en un nou espai municipal amb caràcter polivalent): ARA Vilassar ha cregut que la primera aparició en públic dels candidats era una ocasió idònia per presentar als veïns, també, el nou equipament públic.


La presentació de la llista, que encapçala l’actual alcalde Xavier Godàs, es farà en el decurs d’una vetllada oberta a tothom en què se servirà sopar i begudes i en què els primers candidats de l’equip explicaran personalment els principals eixos que han de vertebrar el programa d’ARA Vilassar per a aquestes eleccions i apuntaran també els primers compromisos concrets. Tancarà els parlaments el cap de llista Xavier Godàs.


La festa, dissenyada i presentada per Denis Fornés, es completarà amb l’actuació del grup vilassarenc Fat Daphnis Orkestra i el Dj Edu.


Recordem que les 13 persones que formen la llista electoral són les següents:


1. Xavier Godàs

2. Pau Morales

3. Benet Oliva

4. Paula Lloret

5. Maria Lluïsa Ruhí

6. Josep Carlos Babot

7. Carola Llauró

8. Cèsar Carmona

9. Carme Terradas

10. Carles Corbalan

11. Joaquim Aguilar

12. Antonia Carmona

13. Elisabet Pons



bottom of page