top of page
  • ARA Vilassar

Neix ‘ARA Vilassar’, un nou compromís polític per Vilassar de Dalt

El pròxim 6 de febrer es presentarà en públic la nova formació política ‘ARA Vilassar’, que acudirà amb llista pròpia a les eleccions municipals del maig de 2015.


‘ARA Vilassar’ neix arran de la voluntat d’un col·lectiu de ciutadans de Vilassar de Dalt de reblar un projecte iniciat fa quatre anys des del govern del municipi i projectar-lo en el futur. Entre les persones que integren la nova formació política hi ha membres de tres dels grups polítics que van prendre part d’aquest govern des de Grup d’Esquerres, Opció per Vilassar i Esquerra Republicana de Catalunya.


“ARA Vilassar” beu de l’experiència i el bagatge acumulats de la confluència de tres forces que han governat en el darrer mandat, però també és renovació, perquè es recolza en les aportacions d’un grup de ciutadans no vinculats a cap formació que ara s’incorporen a l’acció política municipal, moguts per l’afany de donar continuïtat i enriquir el treball dut a terme fins ara.


A l’acte, que es durà a terme a 2/4 de 9 del vespre a la sala d’exposicions de la nova biblioteca municipal, ubicada a Can Manyer, es presentarà la imatge gràfica de la formació i es llegirà el manifest fundacional d’aquest nou espai polític vilassarenc.



bottom of page