top of page
  • ARA Vilassar

ARA Vilassar exigim una rectificació pública de CiU+CEV

Davant les afirmacions publicades i distribuïdes avui per part de la coalició CiU-CEV al veïnat de la Fornaca la candidatura d'ARA Vilassar volem fer les següents exposicions i alhora volem fer una crida per una campanya neta, que serveixi realment per parlar i contrastar idees amb els vilassarencs i vilassarenques i que tingui un to propositiu.


Els intercanvis de retrets entre partits formen part de la vella política i els hauriem de jubilar entre tots, tot i que esperem que tothom entengui que no podem transigir la mentida i cal que aclarim certes acusacions oportunistes amb intenció electoralista que no són certes.


ACLARIMENTS A L'ESCRIT DE CIU-CEV:


- En data 15 d'abril la Junta Electoral de Zona (JEZ) situada a Mataró, organisme que fa seguiment i arbitratge del procés electoral, publica al BOPB (document oficial públic) la relació d'espais públics gratuïts disponibles per realitzar actes electorals en campanya. A més de ser un document públic, també s'envia als partits polítics.


- L'Ajuntament de Vilassar havia comunicat a la Junta Electoral els mateixos espais que s'havien comunicat en els darrers comicis electorals. La coalició CiU CEV no presenta cap al·legació ni objecció.


- Acabat el termini per presentar sol·licituds per realitzar actes electorals, la coalició CiU CEV tampoc sol·licita ni manifesta la intenció de realitzar cap acte electoral a la Fornaca, com es pot veure l'acta de la JEZ de Mataró publicada i comunicada als partits el dia 2 de maig.


- Malgrat CiU CEV no manifesten en cap moment el seu interès de realitzar cap acte públic a la Fornaca ni la intenció que s'inclogui cap espai de La Fornaca com espai públic per a realitzar actes electorals, els representants de totes les candidatures de Vilassar reunits el passat 4 de maig si que acorden, entre d'altres:

- Proposar a la JEZ que inclogui dins de la relació d'espais públics per a la realització d'actes el Jardí del Museu Arxiu de Can Banús i el Passeig de La Fornaca.

- Proposar a la JEZ que la CUP pugui celebrar l'acte que se'ls hi havia denegat al Jardí del Museu Arxiu i CiU pugui celebrar un acte que fins el moment mai havia demanat al Passeig de la Fornaca el dia 16 de maig d'11 a 18h.


A partir d'aquí, doncs, malauradament constatem que la intenció de CiU CEV no era només la de fer un acte electoral a La Fornaca sinó començar a intoxicar la campanya escampant retrets infundats. Els hi demanem que rectifiquin públicament.


Nosaltres no entrarem en aquest joc i per això farem (com ja hem fet fins ara) tot el possible perquè totes les candidatures puguin celebrar els seus actes i fem una crida a tots els partits polítics que concorren a les eleccions a fer una campanya neta en to propositiu. No és només per una qüestió estètica: independentment del resultat del 24 de maig tots plegats som de Vilassar i hauriem de poder entendre'ns i generar els màxims consensos per fer progressar el nostre poble i la seva gent.


Podeu consultar els següents documents: (Cliqueu els títols dels documents)






bottom of page